ITALIENSK RESTAURANT ÅRHUS

Velkommen til Italia 🙂

Hos Restaurant Italia vil vi gerne invitere på en original italiensk menu. Vi er nemlig eksperter i italiensk mad, og hos os går timerne hurtigt i dejligt selskab med en god middag og i hyggelige, autentiske omgivelser.

Her i den nordlige del af Europa har de traditionelle danske gryder selvfølgelig sin helt egen charme. Ikke desto mindre kan en afveksling være kærkommen, og Restaurant Italia er lige netop stedet for dig, hvis du ønsker sydlandsk forkælelse samt ikke mindst original italiensk mad.

På menuen finder du et stort udvalg af pizza, pasta og klassiske italienske desserter, som kan bestilles a la carte. Desuden finder du også en stor forretsbuffet, med et væld af italienske lækkerier. Er du til en hurtig, italiensk frokostmenu, så har vi i hverdagene en frokost- og pizzabuffet, som du kan spise dig mæt i for en rimelig skilling.

I weekenden åbner vi dørene for Italias brunch ta’ selv bord. Her finder I et væld af lækkerier for både børn og voksne. Om du er til rørt laks med dild og rødløg, italiensk skinke, frittata, bacon, pandekage, ost, yoghurt eller noget helt andet, så er vi slet ikke i tvivl om, at du snart sidder med en tallerken fuld af dine personlige favoritter.

Se vores menukort her

MENUKORT